Battle of Dazar’alor raid mountok

Elsősorban az élmény/társaság, másodsorban a magas szintű felszerelés, harmadsorban a különböző kihívások, acsik, mountok, petek stb. miatt szeretek raidelni, így hamar megkerestem, milyen begyűjthető hátasok és battle petek érkeznek az új raiddel.

Mountok

G.M.O.D.

G.M.O.D. nem tartozik a kedvenceim közé, ha nem esik a rendes raidek alatt, tuti nem megyek érte vissza. Ez persze nyilván titeket nem érdekel, inkább elárulom, hogy High Tinker Mekkatorque dobhatja, tudomásom szerint minden nehézségi szinten (tehát Raid Finderben is).

G.M.O.D.

Dazar’alor Windreaver

Dazar’alor Windreaver már sokkal inkább tetszik, s bár nem könnyű megszerezni, biztosan a tiéd, ha elég elszánt vagy. A Glory of the Dazar’alor Raider teljesítéséért jár.

Dazar’alor Windreaver

Glacial Tidestorm

Glacial Tidestorm az ultimate mount a 8.2-ben számomra, viszont vajmi kevés reményem fűződik megszerzésére, ugyanis Mythic Jaina Proudmoore dobhatja. Ez bizony a feltűnően menő kategória, ha valaki domborít vele SW főterén.

Tüsi

Írta: Tüsi

Helló! Tüsi vagyok, 32 éves budapesti lakos, nem migráns.

A WoW 2006-ban szippantott be, azóta imádom a raidelést. 8 évig voltam guildmastere és raidleadere a Tűzsárkány social guildnek az Arathor Alliance oldalon, így muszáj voltam a guildemnek is taktikákat írni.

Bár most nem én írom a taktikákat (hanem Melinda), de örülök, hogy újra foglalkozhatom a dologgal és tehetek valamit a magyar WoW közösségért.

Pár éve már az In Aeternum (Arathor) guildet boldogítom jelenlétemmel.

Még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

BOSStaktika

Oldalunk abban a reményben készült, hogy segít a magyar WoW közösségnek felkészülni a játék legújabb PvE raid contentjeire Heroic és Mythic nehézségi szinteken is.

Ötleteket, kérdéseket, véleményeket szeretettel várunk Facebook oldalunkon, emailben, Discordon és az egyéb csatornákon egyaránt.

Látogatók

005131