Guild recruit hirdetés létrehozása

A hirdetések a beküldés után még nem jelennek meg, csak azok felülvizsgálata és jóváhagyása után. Ez jellemzően 24 órát is igénybe vehet.

Egy guildnek egyszerre 1 hirdetése lehet aktív, nem lehet többet beküldeni (a rendszer ellenőrzi a guild nevek egyediségét, a guild neveket kijátszva viszont soha többet nem hirdethet az adott guild).

A hirdetések 1 hónapig jelennek meg a honlap guild keresőjében, utána törlődnek. Az 1 hónap első hetében kiemelve látszanak a főoldal recruit sliderén. Meghosszabbításra jelenleg nincs lehetőség, az 1 hónap leteltével újra be kell küldeni egy recruitot.

A recruitokhoz tartozik egy jelentkezés gomb is, így bárki jelentkezhet majd rájuk. A jelentkezéseket emailben automatikusan kiküldjük 1 db email címre, amit itt lent lehet megadni.

Amennyiben egy hirdető töröltetni, vagy módosíttatni szeretné éppen futó hirdetését, írjon nekünk a Staff menüpontban.

Recruit hirdetés beküldéséhez be kell jelentkezned az oldalra.

BOSStaktika

Oldalunk abban a reményben készült, hogy segít a magyar WoW közösségnek felkészülni a játék legújabb PvE raid contentjeire Heroic és Mythic nehézségi szinteken is.

Ötleteket, kérdéseket, véleményeket szeretettel várunk Facebook oldalunkon, emailben, Discordon és az egyéb csatornákon egyaránt.

Látogatók

006970