Stormwall Blockade

Empowering the Storm: Laminaria erőt kap különféle forrásokból. Ha eléri a 100 energiát el fogja kasztolni a Catastrophic Tides-t.

 • Catastrophic Tides: Ránk küldi a tenger dühét, azonnal megölnek minket a hullámok.

Első fázis: Storm the Ships

A fight megkezdése előtt el kell osztanunk a raidet két felé. Így fogunk külön megküzdeni az addokkal.

Sister Katherine

Voltaic Flash: A hajó fedélzetén fognak megjelenni orbok. (Ez a mechanika jelen van Siege of Orgrimmarban Garrosh-nál, az Iron Star-oknál) Az orbok szemből, és a hátad mögül is fognak jönni, vagy éppen a bal és jobb oldaladról. Sőt, hogy tuti legyen a szívatás, még egy-egy elvétve jönni fog egymagában. Figyeljünk, hogy ne kapjon el. Eléggé fáj, ha mégis elkap minket.

Crackling Lightning: Leidéz a játékosok közé egy kört, ami 6 yardon belül mindenkit sebez. A Crackling Lightning lejárta után ugyanazon megjelenik” a Thunderous Boom.

 • Thunderous Boom: Egy hanghullámot fog küldeni, ami elég nagyot sebez, és minden játékost silencel, aki 12 yardon belül áll a hanghullám középpontjához. Minél távolabb vagy a középpontjától, úgy csökken a silence időtartama is.

Electric Shroud: A kis boss magára rakja ezt a pajzsot, ami elég sok sebzést levéd neki.  Amíg a pajzs rajta van, immunis a szakításra.

Jolting Volley: Véletlenszerűen fog a villám ereje ránk „lőni”, amely minden közelben álló játékost sebezni fog.

Soul of the Tidepriestess: Amikor Sister Katherine meghal, a lelke megjelenik és kasztolni kezdi a Greater Storm’s Empowerment-et Laminaria-ra. Ha mindkét Tidepriest egyszerre meghal, akkor ez nem történik meg.

Broher Joseph

Sea Storm: A játékosok közelébe fog idézni fagyos köröket, amik 5 yardon belül mindenkit sebeznek. Ha valaki benne áll, folyamatosan sebesülni fog, és 50%-kal csökken a gyorsasága.

Sea’s Temptation: Megidéz egy Tempting Siren-t, hogy segítse őt a harcban.

 • Tempting Song: Folyamatosan sebez, ezen kívül elcsábítja ellenfelét, és kényszeríti, hogy ugorjon le a hajóról, a vízbe. (Instant halál)

Tidal Shroud -> Ugyanaz.

Tidal Volley: Véletlenszerűen fog a víz ereje ránk „lőni”, amely minden közelben álló játékost sebezni fog.

Soul of the Tidepriest: Ugyanaz.

Translocate (Heroic): Elteleportol a másik allis hajóra. A tidepriest akkor kasztolja a Translocate-t, amikor az életereje elér egy bizonyos szintet. (Nincs meghatározva, hogy mennyi)

Spawn of Laminaria (Mythic): Amikor megjelenik a Spawn of Laminaria akkor elkezdi kasztolni a Sea Swell-t.

 • Sea Swell: Feltámad a tenger, és kicsap. 4 yardon belül mindenkit sebez.
 • Translocation Pedestal: Elteleportolja használóját a másik hajóra. Ha Katherine és Joseph is halottak, akkor a használója visszateleportálódik az eredeti hajóra.
 • Figyelem: Mythic nehézségen a Translocation Pedestal csak az első fázisban elérhető.

Második Fázis: Laminaria

Souls of the Deep (Mythic): Broher Joseph és Sister Kathering lelke segíteni fogja Laminaria-t a harc során.

Kelp-Wrapped Fists (TANK Alert): A melee támadás után kapod ezt a debuffot. Folyamatosan sebez, és a gyorsaságodat 2%-kal csökkenti. Ez az effekt stackelődhet. Amikor lejár, mindenki rak egy Kelp Wrapping nevezetű debuffot.

 • Kelp Wrapping (TANK Alert): Elborítja a közeli lényeket egy gyengítő mohával. Ez a bekapott sebzéseket 10%-kal növeli. Ez az effekt stackelődhet a nem játékos lényeken. A bekapott sebzések nagysága attól függ, hogy mennyi Kelp Wrapping debuff van a játékoson, amikor az lejár.

Freezing Tidepool (Mythic): Megidéződik egy fagyott víz pocsolya, ami folyamatosan sebez, ha benne állsz. Figyelem: Mythic nehézségen a Freezing Tidepools minden másodpercben leszednek egy Kelp Wrapping debuffot.

Ire of the Deep: Egy vízgolyó fog az égből esni, ami elég nagyot sebez, azonban ez a sebzés osztódik azon játékosok között, akiket eltalál a golyó. Ha senkisem talál el, akkor minden játékos kapni fog (egy majdnem oneshot mértékű) sebzést, és több Freezing Tidepool fog megidéződni. Figyelem: Mythic nehézségen az Ire of the Deep hátra is löki a játékosokat, és a lökés után egy pár másodperces stunnt is kapnak.

Storm’s Wail: Laminaria kijelöl egy játékos (akinek hátra kell szaladnia). Folyamatosan sebződni fog 10 másodpercen keresztül. Ha a debuff lejár, akkor megidéződik az Energized Storm. Amikor rajtad van a Storm’s Wail debuff immunis vagy a Freezing Tidepool-ra.

 • Energized Storm: Amikor megidézik, elkezd Laminaria irányába menni. Ha eléri, akkor elkezdik kasztolni az Energizing Wake-t.
 • Figyelem: Heroic és Mythic nehézségen az Energized Storm halála után maga mögött hagy egy Energized Remnant-ot.
 • Energizing Wake: Erősíti a bosst, 2 másodpercenként 6 energiát tölt neki.
 • Enegized Remnant: Ez a lény kasztolni fogja az Unbound Energy-t, amit felfog venni egy játékos. Ha felveszed az Energized Remnant-ot, akkor kapni fogod a Storm’s Wail debuffot.
  • Unbound Energy: Mindenfelé villámok fognak cikázni, ami folyamatosan sebez. Illetve megnöveli a Nature sebződésedet 5%-kal. Ez az effekt stackelődhet.

Reaching Attack: Egy messzebbi targetre fog csapni, aki 50%-kal nagyobb sebzést fog kapni fegyver által és a frost sebződését 25%-kal növeli 8 másodpercre. Ezt a képességét akkor fogja használni, ha senki sincs a közelében.

Tippek

Első fázis

 • Spreadelj szét, amennyire csak lehet a két hajón.
 • A bossokat úgy öld meg, hogy egy nagyon kicsi idő teljen el az első halála után.
 • Sister Katherine:
 • Brother Joseph:
  • A Sea Stormot rakd a terem szélére.
  • Ha a Tempting Siren targetel téged a Tempting Song-gal, akkor menj a hajó másik végébe.
  • Öld meg a Tempting Siren-t, amennyire gyorsan csak lehetséges.
  • Üsd le a Tidal Shroud-ot, és szakítsd meg a Storm’s Empowerment-et.
  • Használd a Translocation Pedestal-t, amikor mindkét boss meghalt, hogy eljuss Laminaria-hoz.

Második fázis

 • Spreadelj 4+ yardra, hogy a Sea Swell-ből ne kapjatok ketten sebzést.
 • Soakold a Frozen Tidepool-okat, amikor rajtad van a Storm’s Wail debuff, mielőtt elmennél a boss közeléből.
 • Soakold az Ire of the Deep zónákat.
 • Tankok: Tauntolj, hogy leeshessen a Kelp-Wrapped debuff.
Melinda

Írta: Melinda

Aisatsu!

Melinda vagyok, 17 éves, Szolnokon élek.
Egészen 2008 óta tevékenykedem a World of Warcraft világában. Jelenleg Ragnaros szerveren játszok, és a hordát erősítem holy paladinként. Rengeteg achievementet, és küldetést ismerek, ezért ha valakinek segítségre lenne szüksége bármikor fordulhat hozzám.
Glory-ban is szívesen segédkezem bármikor.
Egyéb: Jelenleg 11.-es vagyok, közgazdasági ágazaton tanulok, azonban érettségi után nem szeretnék a szakmában maradni. Egyszer majd szeretnék archeológus / kulturális antropológus lenni.
Ja, és szeretem az anime-ket is, valamint a japán kultúrát.

Még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

BOSStaktika

Oldalunk abban a reményben készült, hogy segít a magyar WoW közösségnek felkészülni a játék legújabb PvE raid contentjeire Heroic és Mythic nehézségi szinteken is.

Ötleteket, kérdéseket, véleményeket szeretettel várunk Facebook oldalunkon, emailben, Discordon és az egyéb csatornákon egyaránt.

Látogatók

005132