Újra nyit a BOSStaktika.hu

Üdvözlök mindenkit újra!

Az élet úgy hozta, hogy a korábbi sikeres bosstaktika.hu nem élt meg túl hosszú pályafutást. Ennek okait nem részletezem, a jövő felé tekintek, ahol a BOSStaktika.hu-n minőségi, részletes tartalmakat teszünk majd közzé magyarul.

Egészen pontosan az oldal célja, hogy az aktuális contentben a raidek és az 5 fős dungeonök részletes taktikáit ismertessük. Ez kiterjed a mythic raid és a mythic+ 5 fős taktikákra is, beleértve az affixokat, javasolt útvonalakat és minden mást, amivel sikeres lehetsz te és a csapatod.

Igyekszünk majd saját gyártású videókat és streameket is közzétenni, ahol testközelbe kerül mindaz amiről olvashatsz itt az oldalon. Ebben guildem (The Real Conquerors – Arathor) és pár ügyes játékos (Nosferatus, Divine Retribution guildekből) lesz segítségemre.

Egyelőre a Shadowlands kiegészítőre készülünk, bár véleményem szerint október-novembernél előbb biztosan nem fog megjelenni, így az is elképzelhető, hogy BFA tartalmak is lesznek még.

Amennyiben indíttatást érzel magadban és ügyes mitik játékosnak tartod magad, jelentkezz bátran szerkesztőnek, streamernek, egyéb tartalomgyártónak.

Üdv,
Tüsi

Legújabb hozzászólások

Legújabb

Tovább az eszköztárra